Over ons

Corona Update: Voor reparaties aan elektronica zijn wij geopend volgens onze normale openingstijden. Heeft u netwerkproblemen thuis? Dan kunnen wij uiteraard ook gewoon aan huis komen. Ook hebben wij een ruime voorraad aan laptops, printers, desktops, monitoren en netwerkapparatuur welke u telefonisch bij ons kunt bestellen. Wij zullen het dan keurig bezorgen.

Al ruim 14 jaar zijn wij een zéér vooruitstrevende computerzaak uit Valkenswaard.

Reparaties & buitendienst
U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan alle merken computers en laptops. Indien gewenst komen wij ook op locatie om u van dienst te zijn.

Computers en laptops
Wij hebben een enorm assortiment aan nieuwe, factory refurbished en gebruikte computers / laptops. Door eigen import zijn onze prijzen altijd concurrerend met grote winkelketens en webshops. Zo kunt u toch voordelig een computer of laptop kopen mét persoonlijke service.

Accessoires en randapparatuur
Alles in voorraad. Cartridges, Toners, Kabels. USB sticks, SD kaartjes, Routers, Access Points, Switches, Hubs, Tassen, Beelschermen, Inkjet printers, Laserprinters en nog veel meer.

Kijk vrijblijvend rond in onze webwinkel of kom langs in onze winkel aan de Leenderweg 95 in Valkenswaard voor een persoonlijk advies. U bent van harte welkom!